Jasna Sairanen and 
Kasey Snyder

Pilke luontopäiväkoti Kultasepän rakennuksessa
Kultasepänkuja 6 
03100 Nummela

Phone: 040 320 5754

Email: info@enkkumuskari.fi

Facebook: @enkkumuskari

Enkkumuskari Nummela

kevätkausi 2023

Meillä on kaksi muskariryhmää:

 • 25.1 - 10.5 2023
  (EI muskaria 22.2) 
   
 • Keskiviikkoisin
   
 • 17.15 - 18.00 (noin 3-4v)
 • 18.15 - 19.00 (noin 5-6v)
   
 • Kesto: 45 minuuttia/kerta
   
 • Paikka: Pilke luontopäiväkoti 
  Kultasepän rakennuksessa 
  Kultasepänkuja 6, 03100 Nummela
   
 • Hinta: 130€ /lapsi,  sisältää 14 muskarikertaa, sis. ALV 24%
   
 • Vanhemmat voivat tarvittaessa olla lapsen mukana muskarissa, mutta suosittelemme, että lapset osallistuvat itsenäisesti.
   
 • Jos tunteja ei terveyssyistä voida pitää, pidämme etätunteja verkon kautta.
   
 • Ohjaajat: Jasna Sairanen and Kasey Snyder

Tietoja Enkkumuskarista
Jasna ja Kasey tutustuivat samanikäisten tyttäriensä harrastustoiminnan kautta Vihdissä. Lasten kasvaessa oli haasteellista löytää englanninkielistä harrastustoimintaa.

Kasey on kotoisin Yhdysvalloista ja puhuu tyttärilleen englantia. Hän haluaa lastensa pystyvän puhumaan luontevasti englantia myös muiden lasten kanssa kodin ulkopuolella. 

Jasnan äidinkieli on suomi, mutta hän puhuu sujuvasti englantia ja haluaa tyttärensäkin oppivan englantia jo varhaisessa iässä. Jasnalla on englanninkielisiä lähisukulaisia. 

Näistä lähtökohdista kehitimme Enkkumuskarin! Kaksi äitiä päätti yhdistää taitonsa ja tarjota tyttäriään ja muitakin lapsia hyödyttävän englanninkielisen harrastuksen.

Enkkumuskarissa lapsi oppii englannin kielen sanastoa ja kielioppia. Se myös valmistaa heitä koulun kielenopetukseen. Lasten ei tarvitse osata englantia ennestään, mutta ohjelma sopii harjoitteluksi myös englantia äidinkielenään puhuville lapsille.

Lisätietoja Enkkumuskarista,
vieraile Facebook-sivulla 
tai lähetä sähköpostia: info@enkkumuskari.fi

Tervetuloa Enkkumuskariin

Järjestämme lapsille hauskaa ja kiinnostavaa muskaritoimintaa englanniksi. Tervetuloa mukaan, laulamaan, soittamaan ja tanssimaan kanssamme!

Osallistujien ei tarvitse osata englantia ennestään. 

Kaikki ohjeistukset annetaan suomeksi, mutta laulut ja leikit ovat englanniksi.

Enkkumuskarin Verkkokurssi

Enkkumuskarin verkkokurssi ei saatavilla nyt. Lisätietoa tulossa pian.
 

Enkkumuskarissa hyödynnetään James Asherin kehittämää ”fyysisen kokonaisvasteen” TPR-metodia (Total Physical Response). Joka viikko opitaan uusia sanoja eri teeman mukaan. Sanojen oppimista vahvistetaan laulujen, tanssin ja kuvien avulla. Lasten ei tarvitse opetella sanoja ulkoa, vain havainnoida ja toistaa oman osaamistasonsa ja mukavuusalueensa mukaan. Joitakin lauluja ja toimintoja toistetaan viikoittain oppimisen vahvistamiseksi. Vanhemmat saavat laulut ja sanastot kotiin, jotta lapset voivat harjoitella niitä kotonakin.